Mindfulness gyakorlónap

félnapos gyakorlónap

A tematikus mindfulness gyakorlónap egy olyan esemény, amely a mindfulness gyakorlatokat egy specifikus témára összpontosítja. Ezek az alkalmak lehetőséget biztosítanak a résztvevők számára, hogy elmélyüljenek a mindfulness gyakorlatokban, miközben egy adott témára fókuszálnak.

Meghatározott téma: A gyakorlónapok rendszerint egy meghatározott témára épül. Ez lehet például a stresszkezelés, az együttérzés, az önismeret, a jelenlét vagy más olyan témakör, amely a résztvevőket érdekli a hétköznapi tudatosság témakörében.

Gyakorlatok: Az alkalom során a résztvevők különböző típusú mindfulness gyakorlatokat végeznek. Ez magában foglalhat ülő és járó meditációkat, légzőgyakorlatokat vagy más tudatos jelenlét módszereket.

Elmélet, előadás”: A tematikus gyakorlónapokon gyakran elhangzik egy rövid elméleti iránymutatás vagy előadás is a kiválasztott téma kapcsán. Ezek segíthetik a résztvevőket abban, hogy elmélyítsék megértésüket és alkalmazzák a mindfulness elveit a mindennapi életükben.

Csoportos tapasztalat megosztás: A résztvevőknek lehetőségük van megosztani a tapasztalataikat és gondolataikat a gyakorlatokkal kapcsolatban. Ez a csoportos megosztás hozzájárulhat a közösségépítéshez és segíthet a résztvevőknek abban, hogy egymástól tanuljanak.

Forrás: Dillon Wanner - Unsplash

A tudatos jelenlét elmélyítése: A tematikus gyakorlónapok célja a tudatos jelenlét elmélyítése és a mindfulness gyakorlatokban való fejlődés elősegítése. A résztvevők egy mélyebb kapcsolatot alakíthatnak ki a választott témával és saját belső tapasztalataikkal.
Ezek a napok kiváló lehetőséget kínálnak a résztvevőknek, hogy mélyebben elmerüljenek a mindfulness gyakorlatokban és egy adott témában való elmélyült tudatosságra fókuszáljanak.

Kinek javaslom a gyakorlónapot:

Kezdőknek és haladóknak: Amennyiben kezdő vagy és szeretnél betekinteni a mindfulness világába, de nem akarsz rögtön elköteleződni egy tanfolyamra, szeretettel várlak. A gyakorlások előtt a kezdőknek külön instrukcióban röviden ismertetem mire érdemes odafigyelni. Amennyiben haladó vagy, akkor pedig azért várlak, hogy ezek az alkalmak segítsenek elmélyíteni a gyakorlásod egy támogató környezetben.

Kinek nem javaslom a gyakorlónapot

Azoknak, akik érzelmileg terhelt időszakot élnek át, vagy valamilyen mentális nehézség miatt pszichiátriai kezelés alatt állnak. Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy a mindfulness gyakorlónap neked való-e, javaslom, hogy beszéljünk.

Forrás: Ewddu - Unsplash

helyszín, részvételi díj

Helyszín: Magnet Ház; Budapest, Andrássy út 98.
Időtartam: 10:00-14:30

A mindulness gyakorlónap ára:
10,000 Ft, melyet átutalással tudsz teljesíteni az alábbi bankszámlaszámra:
Adamcsek Aliz
K&H 10401055-77554848-57531005

Kérlek a közleménybe írd bele, az esemény dátumát, amelyiken részt veszel.

Kosár (0)

Kosár