Mindfulness mentoring

A mindfulness mentorálás célja a személyes mindfulness-gyakorlás támogatása egy az úton előttünk járó tapasztalt tanár segítségével.

A mentoring egy külön teret biztosít a mindfulness gyakorlatok felfedezéséhez és fejlesztéséhez a mentorált igényeinek megfelelően:

  • Lehet, hogy egy tanfolyamon való részvétel után szeretnéd megszilárdítani a meditációs gyakorlásodat, vagy szeretnéd, hogy jobban beépüljön a meditáció az életedbe, esetleg tudni szeretnéd hogyan kezeld a kihívásokat a gyakorlás során.
  • Az is elképzelhető, hogy már hosszabb ideje gyakorolsz és szeretnéd jobban megismerni az elmélyülés folyamatát, hogy jobb önismeretre tegyél szert.
  • Lehet, hogy szívesen rálátnál rögzült szokásaidra és mintáidra, hogy a tudatos jelenlét segítségével változtass ezeken, hogy ne korlátozzák már annyira az életed.
  • A mentoring ülés abban is támogatni tud, hogy fel tudd dolgozni az elvonulás utáni tapasztalásaidat vagy akár segít felkészíteni arra, ha hosszabb elvonulásra mész.

A mentoring beszélgetések során lehetőséged lesz új perspektívából nézni az életed, hogy el tudj indulni az önszeretet és az önelfogadás irányába a meditációs gyakorláson keresztül. A mentorálás egy rendkívül támogató folyamat lehet számodra.

Mentorálási folyamat

A mentorálás a reflexió folyamatát támogatja a meditációs gyakorlásodon keresztül. A fókusz a meditációs gyakorlásod során megtapasztalt élményeken és kapcsolódó gondolataidon van. A reflexió során támogatást és útmutatás nyújtok számodra, hogy jobban és tisztábban lásd saját belső világodat, szokáshurkaidat, gondolati mintáidat, hogy aztán el tudd kezdeni átírni azokat, amennyiben ezt szükségesnek érzed.

A találkozok online vagy személyes formában történnek (50 perces alkalmak). A találkozókat rugalmas időközönként szervezzük meg a Te igényeid alapján. Fontos, hogy a találkozók között legyen időd gyakorolni és a tapasztalataidat összegyűjteni.

Mentorálás vs. terápia

A mentorálás nem terápia és nem is helyettesíti a szakszerű pszichológiai ellátást. A mentoring elsődlegesen a mindfulness gyakorlatra összpontosít. A mindfulness meditációhoz vannak, akik a szorongás vagy múltbeli traumák feldolgozása miatt fordulnak és rájönnek, hogy a gyakorlás lehetővé teszi a problémák feltárását, miközben megtanulnak szeretettel és kedvesen fordulni önmaguk felé, azonban a mélyebb önvizsgálat során kiderülhet, hogy a mentoráltnak terápiára van szüksége. Amennyiben úgy látom, hogy így van javasolni fogom a terápiát és bizonyos esetekben terápia nélkül a mentoring folyamat nem is folytatható.

A mentoring díja:

Az első beszélgetés díja ingyenes.

Online mentoring ára: 10,000 Ft/alkalom
Személyes találkozó ára: 14,000 Ft/alkalom

ÉRDEKEL

Értékelések

  1. Kata

    Félelmeimmel érkeztem, és szeretettel távoztam. Köszönöm Neked Alíz, hogy a meditációid olyan tartalmasak. Hogy rámutattál arra, hogy a félelmeim nem azért vannak, hogy harcoljak ellenük, mintha démonok lennének, hanem, hogy elfogadjam, befogadjam őket, mert ez is én vagyok. Tanuljak tőlük, mert mindig tanítanak valamire, és tovább engedjem őket, ha már nincs szükségem rájuk 🙂
    Kívánom, hogy minél több embernek kezébe adhasd a meditáció kulcsát!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük