Mindfulness mentoring

A mindfulness mentorálás célja a személyes mindfulness-gyakorlás támogatása egy az úton előttünk járó tapasztalt tanár segítségével.

A mentoring egy külön teret biztosít a mindfulness gyakorlatok felfedezéséhez és fejlesztéséhez a mentorált igényeinek megfelelően:

  • Lehet, hogy egy tanfolyamon való részvétel után szeretnéd megszilárdítani a meditációs gyakorlásodat, vagy szeretnéd, hogy jobban beépüljön a meditáció az életedbe, esetleg tudni szeretnéd hogyan kezeld a kihívásokat a gyakorlás során.
  • Az is elképzelhető, hogy már hosszabb ideje gyakorolsz és szeretnéd jobban megismerni az elmélyülés folyamatát, hogy jobb önismeretre tegyél szert.
  • Lehet, hogy szívesen rálátnál rögzült szokásaidra és mintáidra, hogy a tudatos jelenlét segítségével változtass ezeken, hogy ne korlátozzák már annyira az életed.
  • A mentoring ülés abban is támogatni tud, hogy fel tudd dolgozni az elvonulás utáni tapasztalásaidat vagy akár segít felkészíteni arra, ha hosszabb elvonulásra mész.

A mentoring beszélgetések során lehetőséged lesz új perspektívából nézni az életed, hogy el tudj indulni az önszeretet és az önelfogadás irányába a meditációs gyakorláson keresztül. A mentorálás egy rendkívül támogató folyamat lehet számodra.

Mentorálási folyamat

A mentorálás a reflexió folyamatát támogatja a meditációs gyakorlásodon keresztül. A fókusz a meditációs gyakorlásod során megtapasztalt élményeken és kapcsolódó gondolataidon van. A reflexió során támogatást és útmutatás nyújtok számodra, hogy jobban és tisztábban lásd saját belső világodat, szokáshurkaidat, gondolati mintáidat, hogy aztán el tudd kezdeni átírni azokat, amennyiben ezt szükségesnek érzed.

A találkozok online vagy személyes formában történnek (50 perces alkalmak). A találkozókat rugalmas időközönként szervezzük meg a Te igényeid alapján. Fontos, hogy a találkozók között legyen időd gyakorolni és a tapasztalataidat összegyűjteni.

Mentorálás vs. terápia

A mentorálás nem terápia és nem is helyettesíti a szakszerű pszichológiai ellátást. A mentoring elsődlegesen a mindfulness gyakorlatra összpontosít. A mindfulness meditációhoz vannak, akik a szorongás vagy múltbeli traumák feldolgozása miatt fordulnak és rájönnek, hogy a gyakorlás lehetővé teszi a problémák feltárását, miközben megtanulnak szeretettel és kedvesen fordulni önmaguk felé, azonban a mélyebb önvizsgálat során kiderülhet, hogy a mentoráltnak terápiára van szüksége. Amennyiben úgy látom, hogy így van javasolni fogom a terápiát és bizonyos esetekben terápia nélkül a mentoring folyamat nem is folytatható.

A mentoring díja:

Az első beszélgetés díja ingyenes.

Online mentoring ára: 10,000 Ft/alkalom
Személyes találkozó ára: 14,000 Ft/alkalom

ÉRDEKEL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mindfulness mentoring” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük