Mindfulness tanfolyam

A Mindfulness tanfolyam azoknak való, akik szeretnék jobban megérteni saját működésüket, megismerni és elfogadni önmagukat és szeretnének tenni azért, hogy nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban élhessenek. A tanfolyamon a Mindfulness meditációt szisztematikus tanításokon keresztül sajátítod el.  A tanfolyam 10 alkalmas, mely hetente 1 alkalommal kerül megrendezésre.

A Mindfulness tanfolyam Jack Kornfield Theravada szerzetes, pszichológus és Tara Brach pszichológus munkáján alapszik. A tanfolyam a buddhista tanításokat pszichológiai megközelítésben mutatja be és tudományos eredményekkel is alátámasztja ezeknek az évezredes tanoknak a működését. A buddhizmus és a pszichológia így nyújt megértést és támogatást a hétköznapi élet kihívásaira.

A tanfolyamon foglalkozom fájdalom menedzsmenttel és stresszel, de komoly figyelmet fordítok az érzelmekre, a traumákra és az emberi kapcsolatokra is. A tanfolyamon többféle meditációs technikát kínálok az alap technikákon kívül (szerető-kedvesség, megbocsátás, együttérzés) amely mind a szív felébredését szolgálja.

Mit nyújthat számodra a Mindfulness?

  • Támogat abban, hogy ne szorongj annyira a jövőn vagy ellenkezőleg, ne rágódj annyit a múlton.
  • Nyugodtabbá tudsz válni olyan helyzetekben, amik ezelőtt kihívást jelentettek számodra.
  • Jobban megismered az érzéseidet és megtanít felismerni az érzéseid „valós időben”, hogy egészségesebb válaszokat adj és jobb döntéseket hozz az életedben.
  • Megtanít, hogy kedvesebben viszonyulj önmagadhoz és így a körülötted élő emberekhez is.
  • Jobban fogod élvezni az életed, egyszerűen „csak” azáltal, hogy megtanulod áttenni a fókuszodat.
  • Segít abban, hogy jobban kezeld a fizikai fájdalmat.
  • Nyugodtabban alszol majd

Hogyan tudok részt venni a tanfolyamon?

  1. Töltsd ki a jelentkezési lapot, amit ide kattintva nyithatsz meg.
  2. E-mailben visszaigazolom jelentkezésedet és elküldöm a további információkat.
  3. Ha a tanfolyam kapcsán kérdésed van, nézd meg a GYIK-ot, vagy üzenj nekem ide kattintva.

*A tanfolyam alatt minden résztvevőnek lehetősége van 2×30 vagy 1×60 percben egyéni konzultációra is, mikor felteheti azokat a kérdéseket, melyet nem szeretne esetleg a csoportban megvitatni.

** A tanfolyam ideje alatt ingyenesen vehetsz részt az online élő vezetett meditációkon.