Mindfulness tanfolyam

A Mindfulness egy gyakorlás, ami megtanít arra, hogyan helyezd át a figyelmedet szeretettel és gyengédséggel a jelen pillanatba. Az elme szokása az, hogy folyamatosan elkalandozik, vagy a múltban vagyunk vagy a jövőben, emiatt gyakran tapasztalunk nyugtalanságot, szorongást, stresszt és feszültséget az életünkben. Ma már számos kutatás bizonyítja, hogy a mindfulness elsajátítása segíti az itt és mostba való visszatérést, ami jelentősen csökkenti a stresszt és nagymértékben javítja az életminőséget.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a tanfolyamról, kattints ide

Tanfolyami időpontok:
Kezdés október 12, 10 héten át este 18:30 és 20:00 között online

A tanfolyam részvételi díja:
A tanfolyam díja 50,000 Ft. Amennyiben nem tudod megengedni magadnak az összeget, kérlek jelezd számomra és megtaláljuk a legjobb megoldást.

Jelentkezem a tanfolyamra

Értékelések

 1. Attila

  Teljesen laikusként, teljesen kezdőként érkeztem a tanfolyamra, és a mindfulness valóságos nagyköveteként távozok róla. Szívesen ajánlanám bárkinek, tényleg bárkinek. Olyan egyértelműen hatékony és építő dolog ez, amit meggyőződésem szerint néhány generáció múlva sok helyen beépítenek majd a közoktatásban is. Gratulálok a tanfolyamhoz, nagyon színvonalasnak éreztem az elejétől a végéig.

 2. Fruzsi

  Szívből ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, aki szeretne jobban befelé figyelni, kiegyensúlyozottabb életet élni. Sokáig csak gondolatként görgettem magam előtt, hogy jelentkezem egy mindfulness tanfolyamra, majd mikor szembejött Aliz posztja, a gondolat szándékká formálódott, és párommal közösen jelentkeztünk. Rengeteget adott ez a 10 hét, Aliz végtelen türelme, hozzáértése, és kedvessége minden alkalommal átsegített minket, vagy épp sikerélményt hozott. Szuper kis közösség alakult ki, ahova hiába különböző életkorú és helyzetű emberek érkeztek, mindenkinek egy célja volt: szeretetteljesen jelen lenni és fejlődni. A tanfolyam remekül volt felépítve, szépen fokozatosan mélyedtünk el a tudatos jelenlét gyakorlásában, Aliz végig bíztatott minket, hogy az órán kívül is nyugodtan kérdezzünk tőle, illetve minden alkalom után kaptunk releváns anyagot, amivel gyakorolhattunk. Nagyon hálás vagyok magamnak hogy belevágtam, és Aliznak is, aki teljes figyelmével volt velünk a tanfolyam alatt. Induljatok el, megéri. 🙂

 3. Zsuzsi

  Aliz fantasztikus empátiával és profizmussal csinálta az órákat, biztonságban éreztem magam is, az érzéseimet is. Sokat segített, és a csapat is lelkes volt, nem esett nehezemre kapcsolódni 😊 mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, aki szeretne kicsit lassítani, tudatosabb lenni az életében. Csak javára válhat, ezt saját tapasztalatom mutatja!

 4. Timi

  Nekem sokat segített a tanfolyam abban, hogy magamhoz és másokhoz is kedvesebben, megértőbben és szeretettel tudjak fordulni.Szeretettel ajánlom 🙂

 5. Dóri

  Szívből ajánlom Mindenkinek Alíz mindfulness tanfolyamát! Pozitív kisugárzása úgy érzem jó hatással volt rám, a meditáció segített átvészelni egy nehéz időszakot. Azon leszek, hogy a továbbiakban is folytassam a gyakorlatokat és megmaradjon a lelki egyensúly az életemben.

 6. Betti

  Alízból árad, hogy együtt él minden tanítással és gyakorlattal, amiket megosztott velünk, éppen ezért volt számomra hiteles. Nem éreztem azt, hogy elvárás lenne, hogy mindennel egyből azonosulni tudjak és elkezdjem alkalmazni. Végig éreztem azt, hogy rajtam áll mihez kezdek azzal a rengeteg hasznos tudással, amit kaptam.

 7. Gábor

  Aliz midnfulness tanfolyamát jó szívvel ajánlom, tökéletes a belső úton járás elkezdéséhez és megtalálásához. Az órák jól felépített ütemben zajlottak, a szeretet és a tudás végig jelen volt Aliz által.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük