Önszeretet és önelfogadás tanfolyam

Sharon Salzberg könyvében egy Nora nevű hölgy ezt mondja:
“Mindig azt halljuk, hogy gyakoroljuk az önszeretetet, annak érdekében, hogy szeressünk másokat, de senki nem mondja hogyan szeressük önmagunkat.
Olyan, mintha ez mindenre gyógyír lenne. Szeretnem kell magam, hogy szeretetre találjak. Rengeteg ember keres úgy szerelmet, hogy nem szereti önmagát. Az önszeretet nehéz, mert itt van a legalkalmasabb ember, akit utalhatok.
Amikor a 20-as éveim végén jártam egy kedves barátom azt kérdezte tőlem:
– Tudod mennyire szeretlek?
Rögtön szomorúságot éreztem. – Nem, nem tudom, hogy mennyire szeretsz.
– Tudom, válaszolta.
Abban a pillanatban világossá vált számomra, hogy soha nem gondoltam magamra úgy, hogy szerethető lennék és rájöttem, hogy így nem volt lehetséges az sem, hogy szeretetet kapjak.”

Ezen a 10 alkalmas tanfolyamon végigmegyünk azokon az “akadályokon”, amik blokkolják önmagunk szeretetét és elfogadását és finoman apránként elkezdjük feloldani ezeket a blokkokat. A tanfolyamon elméleti részek és meditációs gyakorlatok váltják egymást.

Kinek javasolt a tanfolyam elvégzését?

– Annak, aki szabotálja a boldogságát
– Annak, aki túl kritikus önmagával vagy másokkal szemben
– Annak, aki nehezen éli meg a szeretet és öröm érzését az életében
– Annak, aki szeretné jobban megismerni önmagát

A tanfolyamnak nem előfeltétele a Mindfulness tanfolyam, önálló tanfolyamként is elvégezhető. Ha esetleg már végeztél Mindfulness tanfolyamot, akkor annak ez a tanfolyam egy következő lépcsője lehet. Ha szeretnél lassan és körültekintően haladni, akkor viszont javaslom, hogy a Mindfulness tanfolyammal kezd és utána folytasd ezzel.
Ha bizonytalan vagy, kérlek szólj és segítek.

A következő tanfolyam 2023 Február 6-án indul.
A tanfolyam helyszíne: Gyöngyház, Budapest, Váci út 6.
A tanfolyam időtartama: 18:00 – 20:00
A tanfolyam ára: 50,000 Ft (amennyiben anyagi helyzeted nem engedi az összeget, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot; részletfizetés is megoldható)

A tanfolyamból akkor tudod kihozni a legtöbbet, ha a “házi feladat”-ként adott gyakorlatokat beülteted a hétköznapi életedbe és ha magaddal szemben teljes őszinteséggel tudsz megjelenni az alkalmakon. Az őszinteség, a szembenézés és a bátorság fog segíteni abban, hogy tovább lépj olyan nehézségeken, amiket már régóta cipelsz magaddal.

Nem tudom megígérni, hogy a tanfolyam végére “kész” leszel, viszont reményeim szerint egy olyan támogatást kapsz, ami segíteni fog az életed hátralevő részében, abban hogy gyengédebb, szeretetteljesebb, együttérzőbb legyél önmagaddal.

Jelentkezem a tanfolyamra

Értékelések

 1. Kriszta

  Ha szeretnél a saját magad bölcs barátja lenni, megismerni az érzéseidet és tudni kifejezni őket, nyugodtabban és nagyobb élvezettel szörfözni az élet és az érzések tengerén, akkor légy jelen.

 2. Györgyi

  Szívesen ajánlom a tanfolyamot annak, aki szeretne kicsit kívülről rálátni önmagára és a vele történt/történő dolgokra azáltal, hogy megérti saját magát, az érzéseit, a reakcióit és ezek eredetét.

 3. Judit

  Az önmagam megismeréséhez, elfogadásához, szeretetéhez rengeteget adott ez a tanfolyam.

 4. Niki

  Szeretettel ajánlom a tanfolyamot, annak aki szeretne közelebb kerülni önmagához és szeretné lecsendesíteni a hangos belső kritikust. Életre szóló élményt kaptam.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük