Önszeretet és önelfogadás tanfolyam

Sharon Salzberg könyvében egy Nora nevű hölgy ezt mondja:
“Mindig azt halljuk, hogy gyakoroljuk az önszeretetet, annak érdekében, hogy szeressünk másokat, de senki nem mondja hogyan szeressük önmagunkat.
Olyan, mintha ez mindenre gyógyír lenne. Szeretnem kell magam, hogy szeretetre találjak. Rengeteg ember keres úgy szerelmet, hogy nem szereti önmagát. Az önszeretet nehéz, mert itt van a legalkalmasabb ember, akit utalhatok.
Amikor a 20-as éveim végén jártam egy kedves barátom azt kérdezte tőlem:
– Tudod mennyire szeretlek?
Rögtön szomorúságot éreztem. – Nem, nem tudom, hogy mennyire szeretsz.
– Tudom, válaszolta.
Abban a pillanatban világossá vált számomra, hogy soha nem gondoltam magamra úgy, hogy szerethető lennék és rájöttem, hogy így nem volt lehetséges az sem, hogy szeretetet kapjak.”

Ezen a 10 alkalmas tanfolyamon végigmegyünk azokon az “akadályokon”, amik blokkolják önmagunk szeretetét és elfogadását és finoman apránként elkezdjük feloldani ezeket a blokkokat. A tanfolyamon elméleti részek és meditációs gyakorlatok fogják váltani egymást.

A tanfolyamból akkor tudod kihozni a legtöbbet, ha a “házi feladat”-ként adott gyakorlatokat beülteted a hétköznapi életedbe és ha magaddal szemben teljes őszinteséggel tudsz megjelenni az alkalmakon. Az őszinteség, a szembenézés és a bátorság fog segíteni abban, hogy tovább lépj olyan nehézségeken, amiket már régóta cipelsz magaddal.

Nem tudom megígérni, hogy a tanfolyam végére “kész” leszel, viszont reményeim szerint egy olyan támogatást kapsz, ami segíteni fog az életed hátralevő részében, abban hogy gyengédebb, szeretetteljesebb, együttérzőbb legyél önmagaddal.

Hogyan tudok részt venni a tanfolyamon?

  • Töltsd ki a jelentkezési lapot, amit ide kattintva nyithatsz meg.
  • E-mailben visszaigazolom jelentkezésedet és elküldöm a további információkat.
  • Ha a tanfolyam kapcsán kérdésed van, üzenj nekem ide kattintva.