Önszeretet és önelfogadás tanfolyam

Ezen a 10 alkalmas tanfolyamon végigmegyünk azokon az „akadályokon”, amik blokkolják önmagunk szeretetét és elfogadását és finoman apránként elkezdjük feloldani ezeket a blokkokat. A tanfolyamon elméleti részek és meditációs gyakorlatok váltják egymást. A tanfolyam Jack Kornfield és Tara Brach tanításaira épül. A tanfolyamból akkor tudod kihozni a legtöbbet, ha a házi feladatokat gyakorlod és elkezded átültetni a hétköznapi életedbe.

Nem tudom megígérni, hogy a tanfolyam végére „kész” leszel, viszont reményeim szerint egy olyan támogatást kapsz, ami segíteni fog az életed hátralevő részében abban, hogy gyengédebb, szeretetteljesebb és együttérzőbb legyél önmagaddal.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a tanfolyamról, kattints ide

Tanfolyami időpontok:

legközelebb januárban várható tanfolyam

A tanfolyam részvételi díja:

A tanfolyam díja 60,000 Ft. Early bird: 50,000 Ft augusztus 31-ig. Részvételedet a jelentkezési díj befizetésével tudod véglegesíteni. A jelentkezőket a befizetés sorrendjében tudom regisztrálni. A tanfolyam létszámkorlátos, maximum 10 fő tud részt venni rajta.

Értékelések

 1. Kriszta

  Ha szeretnél a saját magad bölcs barátja lenni, megismerni az érzéseidet és tudni kifejezni őket, nyugodtabban és nagyobb élvezettel szörfözni az élet és az érzések tengerén, akkor légy jelen.

 2. Györgyi

  Szívesen ajánlom a tanfolyamot annak, aki szeretne kicsit kívülről rálátni önmagára és a vele történt/történő dolgokra azáltal, hogy megérti saját magát, az érzéseit, a reakcióit és ezek eredetét.

 3. Judit

  Az önmagam megismeréséhez, elfogadásához, szeretetéhez rengeteget adott ez a tanfolyam.

 4. Niki

  Szeretettel ajánlom a tanfolyamot, annak aki szeretne közelebb kerülni önmagához és szeretné lecsendesíteni a hangos belső kritikust. Életre szóló élményt kaptam.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük