Mindfulness gyakorlónap

Mindfulness gyakorló alkalom

A mindfulness gyakorló alkalom során elhangzik egy hétköznapi életet támogató tanítást, ami segíti, hogy elmélyítsd megértésedet a tudatos jelenlét kapcsán és hogy jobban tud alkalmazni a mindfulness elveit a hétköznapjaidban. Az esemény lehetőséget biztosít számodra, hogy csoportban gyakorolhass és tapasztalataidat megoszthasd másokkal. A gyakorló alkalom során lehetőséged van kérdéseidet is feltenni. A gyakorló alkalmak időtartama változik, a következő esemény időpontját és időtartamát lent találod.

dillon-wanner-ciqbTWuGgBI-unsplash
Forrás: Dillon Wanner - Unsplash

Kinek javaslom a gyakorló alkalmat:

Kezdőknek és haladóknak: Amennyiben kezdő vagy és szeretnél betekinteni a mindfulness világába, de nem akarsz rögtön elköteleződni egy tanfolyamra, szeretettel várlak. A gyakorlások előtt a kezdőknek külön instrukcióban röviden ismertetem mire érdemes odafigyelni. Amennyiben haladó vagy, akkor pedig azért várlak, hogy ezek az alkalmak segítsenek elmélyíteni a gyakorlásod egy támogató környezetben.

Kinek nem javaslom a gyakorló alkalmat

Azoknak, akik érzelmileg terhelt időszakot élnek át, vagy valamilyen mentális nehézség miatt pszichiátriai kezelés alatt állnak. Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy a mindfulness gyakorlónap neked való-e, javaslom, hogy beszéljünk.

Forrás: Ewddu - Unsplash

Következő gyakorló alkalom időpontja és részletek:

A következő gyakorló alkalom időpontja: 2024.04.20
Időtartam: 10:00 – 11:30
Formája: online, Zoom

Ár: Az eseményen adományos formában tudsz részt venni, lehetőségeidhez mérten. Kérlek az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálj az eseményen. Kérlek, minden esetben tüntesd fel a számlázási címedet, mert adományodról számlát fogok küldeni. Amennyiben most nem tudsz adományt küldeni, akkor kérlek csak e-mail címedet regisztráld. Jelentkezésed után küldöm a részleteket.

Adamcsek Aliz
K&H 10401055-77554848-57531005

Kosár (0)

Kosár