Nyári elvonulás részletek

4 napos mindfulness nyári tábor a kikapcsolódás és az örömteli feltöltődés jegyében
 

Időpont: 2024.07.28 – 2024.07.31 (vasárnap – szerda)
Helyszín: Somogyvámos, Radhé Resort
Elhelyezés: 3-4 fős komfortos és tágas apartmanokban, külön felszerelt konyhával és fürdőszobával
Jelentkezők maximális száma: 14 fő

Mire számíthatsz a nyári tábor során?

A tábor első napja a Krisna-völgyi búcsú utolsó napja lesz. Ismerkedés után a búcsúba fogunk ellátogatni, ahol szabad program keretein belül élvezhetjük majd együtt egy másik kultúra felfedezését. Ezen a különleges rendezvényen lehetőséged lesz mindent megcsodálni, kipróbálni és megízlelni, amit Krisna-völgy kínál. 

Az esti program során aztán elkezdjük a figyelmünket befelé irányítani meditációs gyakorlatok segítségével, ami támogatni fogja, hogy lelassuljunk és egy legalább erre a néhány napra magunk mögött hagyjuk a hétköznapok gondjait.

A tábor során minden nap lesz lehetőséged meghallgatni egy tudatos jelenléttel kapcsolatos előadást, ami támogatni fog abban, hogy még tudatosabban élj a továbbiakban a hétköznapjaid során. A jóga gyakorlatok segítenek majd átmozgatni a tested, a meditációs gyakorlatok pedig elmélyítik majd az önmagaddal való kapcsolatot.

Az eddigi táborok tapasztalata alapján jó szívvel mondom, hogy bátran csatlakozz hozzánk akkor is, ha még nem gyakoroltad a mindfulness meditációt. Ez a tábor nem egy szigorú elvonulás, hanem egy örömteli és szeretetteli közösségi élmény, ahol mindenki jól érezheti magát és közben tudatosabbá válhat.

Szabadprogram lehetőségek:

A szálláson lehetőség van mindenféle szolgáltatást igénybe venni: szauna, jacuzzi, masszázs, asztrológiai tanácsadás, henna festés. Ezek mind plusz önköltségen vannak. Az udvaron lévő szabadtéri úszómedence használata folyamatosan elérhető és ingyenes.

Részvételi díj:

A részvétel díja 113,000 Ft mely tartalmazza: a szállást, a napi háromszori vegetáriánus étkezést (kivéve első és utolsó nap), és a Krisna-völgyi búcsú belépőjét. (9.500 Ft felár ellenében tej- és gluténmentes étkezést is tudunk biztosítani.)

Külön kérésre részletfizetés megoldható.

Jelentkezés módja:

A részvételed, akkor lesz biztosítva, ha a jelentkezésen túl előre átutalod a tábor díját. Ennek részleteit e-meilben fogjuk neked elküldeni, a jelentkezési űrlap kitöltése után.

Lemondási feltételek:

Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül:

  • a befizetést követően, a tábor kezdő napja előtti 31 naptári napig, a részvételi díj 30%-a
  • a tábor kezdő napja előtt 10-30 naptári napon belül: a részvételi díj 50%-a,
  • a tábor kezdő napja előtt 4-10 naptári napon belül: a részvételi díj 90%-a,
  • 3 naptári napon belül, illetve „nem megjelenés” esetén: a részvételi díj 100%-a

A tábort vezeti:

Adamcsek Aliz: Meditációs gyakorlásomat 2010-ben kezdtem el. A gyakorlás hatására egyre nyugodtabbá váltam. Szerettem volna megérteni hogyan történhetett bennem ez a változás, ez indított el a Mindfulness tanári képzés irányába. 2019 óta tartok tanfolyamokat, előadásokat, meditációs gyakorlásokat és rövidebb elvonulásokat. Saját tapasztalásaim alapján igyekszem szeretettel és gyengédséggel támogatni azokat, akikkel kapcsolatba kerülök és megmutatni mások számára is, hogyan segíti a meditáció azt, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz és hogy nyugalomra találjunk.

 Zicsi Zsuzsanna: A húszas éveim eleje óta különleges kapcsolat fűz a jógához. Sok nehézségen segített át és a jógának köszönhetően sikerült megtartani az egyensúlyom az élet hullámzásai közben azóta is. 2016 óta másoknak is segítek abban, hogy erősödjenek, rugalmasabbá váljanak és a tudatosságon át megtalálják az önmagukhoz vezető utat. Az óráimon fontos szerepet kap a kreativitás, az áramló mozdulatok és az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem a mozgás, a légzés és a befelé figyelés örömét. Az alap Hatha Jógaoktató képzést 2016-ban Magyarországon végeztem, majd 2020-ban Ausztráliában elvégeztem egy Vinyasa flow tanfolyamot is. Ezek mellett rendszeresen járok workshopokra, továbbképzésekre. „Találkozzunk a jógaszőnyegen!”

Képek a tavalyi táborról:

Kosár (0)

Kosár